27 Eylül 2013 Cuma

Minecraftindir.net ile Minecraft 1.6.4 İndir

Minecraft oyunu çıktığından bu yana sürekli olarak yeni güncellemeler ile karşımıza çıkıyor. Bu güncellemelerde çoğu zaman yeni özellikler eklenirken bunlarla beraber hatalarda gideriliyor.


-------

2 ay önce 1.6.2 sürümü ile karşımıza çıkan Minecraft, o yandan bu yana sessizliğini koruyordu. Kullanıcıları 1.7.0 sürümüne hazırlarken bir anda 1.6.4 güncellemesi ile karşımıza çıktı. Bu güncellemede oyuna ekstra özellikler gelmedi. Sadece oyunda bulunan hatalar giderildi. Oyuncuları bir sonraki sürüme hazırlamak için gerekli güncellemeler yapıldı. Oyunun bu sürümünü ve geçmiş sürümlerini ücretsiz olarak minecraftindir.net üzerinden indirebilirsiniz.

Minecraftindir.net Hakkında

Minecraftindir.net, ilk Minecraft indirme sitesi olup, hem oyun ile ilgili detayları sunuyor. Hemde bizlere ücretsiz olarak oyunu indirme şansı sunuyor. Siteden indirdiğimiz Minecraft sürümlerini kuramadığımız taktirde sitede bulunan resimli anlatımlara bakarak daha rahat bir şekilde bilgisayarımıza Minecraft oyununu yükleyebiliyoruz.

Oyunu yükledik herşey bitti mi?

Elbette hayır. Minecraftindir.net, sıradan bir Minecraft indirme sitesinden çok daha fazlasını bizlere sunuyor. Siteden aynı zamanda oyun ile ilgili hilelere, yamalara, modlara, skinlere ve daha bir çok konuya ulaşabiliyoruz. Bunların hepsini bizlere ücretsiz olarak sunan minecraftindir.net, aynı zamanda her geçen gün içeriğini güçlendiriyor.


Minecraft hileleri ile ilgili en geniş içerik Minecraftindir.net'de.

Şuana kadar internet üzerinde Minecraft ile ilgili hile olarak kabul edilen her şey, Minecraft hileleri sayfasında detaylarıyla birlikte yer alıyor. Türkçe olarak ulaşabileceğiniz en iyi kaynak.


En güncel sürüm olan Minecraft 1.6.4 sürümünü indirmek ister misiniz?

Şuan için en güncel sürüm olan 1.6.4 sürümünü, Minecraft 1.6.4 indir sayfasından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Aynı zamanda yeni sürüm ile ilgili yorumlarınızı ilgili sayfa altından bildirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder