31 Ağustos 2013 Cumartesi

MetroTwit Full İndir "


MetroTwit, son zamanlarda bir hayli popüler olan ve dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan Twitter için hazırlanmış kullanışlı bir yazılımdır. Twitter'da yazılmış mesajları okuyabilmenizi ve masaüstünüzden gerçek zamanlı olarak erişebilmenizi sağlayan harika bir Twitter istemcisidir.

Twitter kullanıyorsanız, bu ücretsiz Twitter istemcisi sizin için doğru bir seçim olacaktır. Yazılım ile Twitter hesabınızı kontrol edebilir, "tweet"lerinizi takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Size yeni bir mesaj ulaştığında, MetroTwit açılır pencere (pop-up) ile bunu size bildirir. Bunların yanı sıra, Windows 7 görev çubuğunda yer alan MetroTwit'in küçük simgesi ile okunmamış bildirimlerin sayısını görebilir, yeni bildirim geldiğinde anında haberdar olabilirsiniz.

Not : MetroTwit'in sorunsuz çalışabilmesi için .NET Framework 4.0 uygulamasının sisteminizde kurulu olması gerekmektedir. Bu uygulama sisteminizde yüklü değilse, MetroTwit uygulaması kurulmadan önce ilgili uygulamanın kurulum ekranı karşınıza gelecektir.


"Tıkla Direkt MetroTwit 1.0.1.0 Full İndir "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder