20 Haziran 2013 Perşembe

Avea’nın yeni akıllı telefonu ‘Avea inTouch 2′ tanıtıldı

avea inTouch Aveanın yeni akıllı telefonu Avea inTouch 2 tanıtıldı


Avea, kendi markasını taşıyan yeni akıllı telefonu “Avea inTouch 2”yi tanıttı.GSM sektöründe akıllı telefonun tek adresi olarak Avea inTouch 2 ile Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcı tabanını daha da büyütmeyi hedeflediklerini söyleyen Avea CEO’su Erkan Akdemir; “Akıllı telefonda en iyi cihazları, en avantajlı tekliflerle sunan GSM şirketi olarak, Avea inTouch 2 ile hedefimizi daha fazla hayata dokunmak olarak belirledik!” dedi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk: “İlk akıllı telefonumuz Avea inTouch, kullanıcılarının yüzde 80‘ine ilk akıllı telefon deneyimini, yüzde 60‘ına ise ilk 3G deneyimini yaşattı. İnternet kullanım oranında ise yüzde 500 artış yakaladık. Bir akıllı telefondan beklenen her şeyi karşılayacak olan Avea inTouch 2, akıllı telefonda hem iyisi olsun hem uygunu olsun diyenlerin ikilemine son verecek” dedi.
Avea inTouch 2, 4 inç ekrana ve 1 GHz işlemciye sahip olmasının yanında 5 MP kamerası ve 3 boyutlu Avea tema ve ön yüklü uygulamalarıyla piyasada kendi sınıfında bulunan akıllı telefonlardan ayrılıyor. Tarifeye ek ayda 1TL’den başlayan fiyatlarla veya KDV dahil nakit 449TL‘ye satılacak olan Avea inTouch 2 kullanıcılarına, Avea Bulutt Servisi’nden 12 ay boyunca 4 GB saklama alanı da hediye edilecek.
KDV dahil nakit 449TL ya da tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla
Estetik tasarımı ve gelişmiş teknik özelliklerinin yanında ”3 boyutlu Avea Tema”, “Avea FotoFilm”, “Avea Güvenlik”, “Avea Oyun”, ”Avea Uygulama Vitrini”, “Avea NeNerede” ve “Avea Bulutt” gibi ön yüklü uygulamalarıyla dikkat çeken Avea inTouch 2, KDV dahil nakit 449 TL ya da tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan teklif seçenekleriyle satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında Avea inTouch 2’yi satın alanlara, Avea Bulutt Servisi’nden 12 ay boyunca 4 GB saklama alanı ise hediye edilecek.
Avea inTouch 2 ile dünya ayda 1 TL’yle avuçlarınızda!
Avea inTouch 2’ye tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla veya KDV dahil nakit 449TL ödeyerek sahip olma fırsatı sunduklarını söyleyen Ertürk, Avea inTouch 2’nin önemli farklarından birinin de Avea uygulamalarının yanı sıra kullanım alanını genişletme özgürlüğü sunan ön yüklü uygulamaları olacağını belirtti. Ertürk: “Facebook, Twitter gibi en çok kullanılan sosyal ağlara tek tuşla bağlanabilen ve Android Market’teki yüz binlerce ücretsiz oyun ve uygulama ile zenginleştirilebilen Avea inTouch 2 kullanıcılarına akıllı telefon deneyimini doyasıya yaşatacak” dedi.
Avea inTouch 2 Özellikleri:
123×63.5x10mm boyutlarında ve 130 gram ağırlığında olan Avea inTouch 2; Android 4.0.4 işletim sistemi, 4 inç’lik geniş dokunmatik ekranı, 1GHz Qualcomm işlemcisi, 5 MP kamerasının yanı sıra WiFi, bluetooth ve GPS desteğine de sahip. 3 boyutlu hızlı ve kolay kişiselleştirilebilen ara yüzü ile akıllı telefona yeni bir boyut getiren Avea inTouch 2, siyah beyaz renk seçenekleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder