29 Mart 2013 Cuma

Google Pagerank Yükseltme Yöntemleri

Google Pagerank Yükseltme Yöntemleri



Webmaster Google Pagerank yükseltme yöntemlerinde genel olarak söylenen sözler özgün yazı , kaliteli içerik , site trafiği gibi olaylardır. Esasında bu işlerin genel olarak bakıldığında ana maddeleri bunlardır fakat olaylar biraz daha derine inildiğinde farklıdır. Bu olayları analiz edip mantığı ne kadar iyi kavrarsanız ciddi manada kendi zekanıza göre sitenizi kendi ve Google’nin algoritmasına daha iyi entegre edersiniz.  Bir Webmaster’in zekası yaptığı her projede , yaptığı her çizimde ve yaptığı her işte ortaya çıkmalıdır. Bu detayları biraz sizlerle inceleyelim ;

  • Özgün yazı ve kaliteli içerik – Çorba blog tarzı
  • Sitenizin tasarımı ve abartıya kaçmaması
  • Hedef kelimelerdeki çalışmalarınız
  • Sitenizden uzak kalmayın !

Özgün yazı ve kaliteli içerik – Çorba blog tarzı

Blog veya websitelerimizi genelde bir uzmanlık konusu üzerine yoğunlaştırdığımızda daha fazla Google’de etkili işler yapabileceğinizin farkında olmalısınız. Bir blog açıp hem futboldan hem webmaster ‘dan bahsetmek varken yine birkaç blog açıp ( ilgilenebileceğiniz seviyede ) birinde futbol birinde normal webmaster sitesi konularından bahsetmek daha mantıklıdır. Çünkü açtığıız veya alıntı yaptığınzı spor konuları size pek etki etmez , aksine sizin daha geriye gitmenizi sağlar. Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi fazla paylaşım yapmak , Google pagerank yükseltme unsuru değildir.

Sitenizin tasarımı ve abartıya kaçmaması

Sitenizin tasarımına ve seo araçlarındaki oranlarına dikkat edin , genelde tasarıma değil temanın işlevine bakın. Eğer kişisel bir blog tutuyorsanız tasarıma kesinlikle bakacaksınız fakat en doğrusu uzmanlık bloglarına değer vermenizdir. Bunun sebebi kişisel sitelerde genelde tasarıma önem verilir ve asla Google’ye uygun başlıklar açılmaz. Uzmanlık sitesi açmanız hem daha etkili olacaktır , hemde daha işlevsel temalar kullanmanıza olanak sağlayacaktır.

Hedef kelimelerdeki çalışmalarınız

Hedef kelimelerdeki çalışmalarınızı cephedeki bir savaş olarak düşünün ve sürekli tek bir kelimeye odaklı kalmaya çalışın. En fazla 2-3 kelime için yarışın ve bunların hiçbirisi sizin yarışamayacağınız düzeydeki kelimeler olmasın. Bu tür yarışmayacağınız kelimelerde üstünlük sağlama isteğiniz yerini bulmayacağından emekleriniz ziya olur ve yaptığınız işi gereksiz görmeye başlarsınız. Cephede savaş alabilmek için öncelikle ufak kelimelerde üstün çıkıp yavaş yavaş büyüyerek bu kelimelerde kendinizi göstermelisiniz. Google pagerank konusunda Google’deki kelime konularının da önemi büyüktür.

Sitenizden uzak kalmayın !

Bir blog yazısında sitelerinizden en fazla 1 ay uzak kalın diyor ama sitenizin yazı tarihlerini kendinize göre belirlemeniz sizin için daha iyi olacaktır. 1 günde 4 yazı yazma potansiyeline sahipken diğer günlerde aynı türdeki yazıyı yine 4 tane yazamayabilirsiniz. Kendinizi şartlayarak günde örneğin 2 özgün yazı paylaşımı yapmak sitenizi olumlu yönde etkileyecek ve Google de sizi doğru şekilde ona göre görecektir. Google Pagerank olaylarında en önemli koşullardan birisi düzenli olmaktır , özgün yazın az yazmaktan kaçınmayın. Lakin burada dikkat etmeniz nokta kelimeleri uzun tutup hatta neredeyse 300 , 400 hatta 500 karakterlik kelimelik yazılar yazmanızdır. Sitenizi üstlerde çıkma ve Google’de tırmanda ve tabiki pagerank konusunda yüksek oranda bu durum etkileyecektir.
İyi Günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder