8 Nisan 2013 Pazartesi

PayPal Uygulamalara Geliyor


Paypal, SXSW etkinliğine yaptığı duyuru ile PayPal’ın mobil ödeme sistemlerinin uygulamalara yerleşebilmesi için gerekli geliştirici kitinin yayınlandığını açıkladı.

Günümüzün en önemli online ödeme çözümlerinden biri olan PayPal,kullanım alanlarını genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda David MarcusPayPal‘da devasa bir kültürel değişim olduğunu belirtmiş ve yeniliklere görüleceği konusuna kullanıcıları bilgilendirmişti.
Beklenen değişiklikler Texas‘da düzenlenen SXSW etkinliğinde açıklandı. PayPal etkinlikte yeni nesil geliştirici araçlarını ve mobil ödeme teknolojileri için vereceği desteği tanıttı.
paypal uygulamalara PayPal Uygulamalara Geliyor
Yeni yayınlanan mobil uygulama geliştrime kiti (Mobile SDK) ile birlikte müşterilerin, geliştiricilerin uygulamasından ayrılmadan ödeme yapmasına ve bu ödeme esnasında daha fazla seçeneğe sahip olmasına imkan tanıyacağını belirten Paypal, bu geliştirici kitinin ilk olarak iOS geliştiricileri için kullanıma sunulduğunu ancak yakında platform desteğini genişleteceklerini duyurdu.
Sadece Amerika bazlı çalışan geliştiriciler için REST API betası da yayınlayan PayPal ayrıca geliştiriciler için özel bir site hazırlayarak geliştiricilerin ihtiyaç duyacağı tüm araçları bir araya toplamış.
Dünya genelinde 190 farklı pazarda 123 milyon kullanıcıya sahip olduğunu belirten PayPal yeni geliştirici araçlarını hazırlırken güvenliğe son derece önem verdiklerini ve bu konuda geliştiricilerin kafalarını meşgul eden bir şey olmaması gerektiğini de ekledi. Ayrıca PayPal bu yenilikler daha sadece başlangıç olduğunu ve 2013 içerisinde yeni özellikler ve geliştirici araçları ile gelişmeye devam edeceklerini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder